"Οι Beatles του Στάθη Δρογώση"  – A Complete Tribute σε 2 μέρη
"Οι Beatles του Στάθη Δρογώση"  – A Complete Tribute σε 2 μέρη
"Οι Beatles του Στάθη Δρογώση"  – A Complete Tribute σε 2 μέρη
"Οι Beatles του Στάθη Δρογώση"  – A Complete Tribute σε 2 μέρη
Localture profile image
Localture
We love exploring new areas and being part of loca...
Contact host ›

"Οι Beatles του Στάθη Δρογώση" – A Complete Tribute σε 2 μέρη

Είναι τελικά οι Beatles το πιο δημοφιλές και επαναστατικό μουσικό συγκρότημα στην ιστορία; Ποια η επιρροή τους στη μουσική εξέλιξη και τη δημιουργία άλλων συγκροτημάτων; Πως επηρέασαν την καλλιτεχνική εξέλιξη και τη ζωή του Στάθη και άλλων τραγουδοποιών;
1 - 100 Persons   Virtual Experiences   2 hours approx.  

About this listing

Ημερομηνία: 27/3/2021
Ώρα: 19:00'

Τρεις πιτσιρικάδες από το Liverpool ιδρύουν στις αρχές του ‘60 τους Beatles και κατορθώνουν κάτι που ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής μας φαντάζει ακατόρθωτo: φτιάχνουν μέσα σε λίγα χρόνια ένα συγκρότημα-θρύλο με εκπληκτικά τραγούδια, προκαλούν ρήξη με το κατεστημένο, αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και ζουν πολλές απογοητεύσεις, συγκρούσεις και βέβαια τραγωδίες.

Αυτή τη φρενήρη πορεία προς την αιώνια δόξα, θα σας παρουσιάσει με τη μουσική του παιδεία και την κριτική του ματιά ο Στάθης Δρογώσης, σε ένα ξεχωριστό live/virtual event που θα ολοκληρωθεί σε 2 μέρη των 2 ωρών , ξεκινώντας από το Σάββατο 27/3 στις 19:00 και το δεύτερο το Σάββατο 3/4. Θα προβληθεί πλούσιο υλικό που θα συνοδευτεί με εξίσου πλούσια αφήγηση από τον Στάθη, αναφορικά με τη διείσδυση των Beatles στη βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος, τις πρωτόγνωρες συναυλίες των 60.000 θεατών στην Αμερική και τις νέες έννοιες που επέβαλαν όπως το “Merseybeat” και η “Beatlemania”. Επιπλέον, μέσα από την ανάλυση των χρονικών περιόδων στη ζωή του συγκροτήματος, ο Στάθης θα σας ταξιδέψει στην ιλιγγιώδη συνθετική τους διαδρομή από τον Μπάντυ Χόλυ και την ψυχεδέλεια, στο συμφωνικό ροκ και την τελική επιστροφή στις ρίζες τους, παίζοντας live τραγούδια στο πιάνο του και τραγουδώντας με την ιδιαίτερη φωνή του.

Ο Στάθης θα αφιερώσει επίσης και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να συζητήσει με το κοινό τις δύσκολες στιγμές του συγκροτήματος, μερικούς από τους αιώνιους γρίφους των φίλων της μουσικής όπως η σύγκριση με τους Stones και το αναπάντεχο τέλος τους αλλά και όποια απορία εσείς έχετε για το αγαπημένο σας συγκρότημα και θέλετε να τη μοιραστείτε.

The plan

1) Eπίλεξε τη διαθέσιμη ημερομηνία στο ημερολόγιο δεξιά και ύστερα "κάνε κράτηση"
2) Προχώρα στην εγγραφή σου στο site μας και ύστερα στην "υποβολή αιτήματος στον οικοδεσπότη". Η τιμή είναι συνολική και για τα 3 μέρη.
3) Η εμπειρία πραγματοποιείται πολύ εύκολα διαδικτυακά, με λεπτομέρειες που θα λάβεις στο email σου έγκαιρα πριν το event που θα ξεκινήσει το Σάββατο 27/3/2021 στις 19:00
4) Enjoy..!!!

Spoken Language

Greek

Special terms

Κάντε την κράτησή σας έγκαιρα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


March 2023
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

-